Las enfermedades transmitidas por alimentos, un problema sanitario que hereda e incrementa el nuevo milenio

Herlinda Rodríguez Torrens, G. Barreto Argilagos, Martha Sedrés Cabrera, J. Bertot Valdés, S. Martínez Sáez, G. Guevara Viera

Producción científica: Contribución a una revistaArtículo de revisiónrevisión exhaustiva

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Resumen

In the article the phenomenon of food (FBD), a health problem that inherits and enhances the new millennium transmitted diseases was reviewed. From international, Cuban sources and the particular experience of the authors, subject matter and its causes it is: the pollutants are exposed human foods, with emphasis on bacterial, most zoonotic dissimilar enriched data I investigated in the province of Camagüey - Cuba. Some considerations about invariants that make certain foods in target bacteria, the moments of greatest risk and the need to promote an educational policy to alert producers and consumers are exposed.

Título traducido de la contribuciónThe foodborne diseases, a health problem inherited and increased in the new millennium
Idioma originalEspañol
PublicaciónRevista Electronica de Veterinaria
Volumen16
N.º8
EstadoPublicada - 1 ago. 2015
Publicado de forma externa

Palabras clave

  • Food
  • Infectious diseases
  • Transmission

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Las enfermedades transmitidas por alimentos, un problema sanitario que hereda e incrementa el nuevo milenio'. En conjunto forman una huella única.

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